Képes beszámoló a 2011-es Esküvő Kiállítás és Vásárról

| |

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg az Esküvői Kiállítás és Vásárt a budapesti Papp László Sportarénában. A páratlannak mondható kétnapos rendezvény 2011. január 29-30-án várta az ifjú
párokat. A hazai esküvői szakma legjava hatalmas helyszínen, a legnagyobb kiállítói létszámmal képviseltette magát az esemenyén, ennek köszönhetően kiemelkedő érdeklődéssel kísérve. Itt minden megtalálható volt, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez szükséges. Mivel a 2011-es év kiállításának központi témája és célközönsége a családok voltak, az esküvők mellett a kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítőnek bizonyult, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolak.

Az esküvői ruhától a nászútig…

A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatóak voltak a neves külföldi divatcégek 2011-es legújabb modelljei, de a hazai ruhakészítők is szebbnél szebb ruhákkal várák a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy az előbbieken kívül hányféle egyéb termék közül választhattak a nézelődő párok: köszönőajándék, öltöny és alkalmi ruha, cipő, cukrászda, limuzin, tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, fodrász, esküvőszervezés, dekoráció fotó-videó, lakberendezés, kiegészítő és kellék, zene- műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. Anyakönyvvezetők és szertartásvezetők is képviseltették magukat, akiknél be is lehetett jelentkezni.

A 3dvalóságvilág képei a kiállításról

Kati Szalon

A veresegyházi Kati Szalon egyedi menyasszony és menyecske ruhái igényes kivitelezéssel, Swarovski kristállyal készülnek. A 3dvalóság képén láthatod a standon felsorakoztatott öltözékek és kiegészítők színes választékát!

Gréti és Szabi esküvője

2011-ben sem maradt ki Gréti és Szabi álesküvője. Gréti és Szabi ismét összeházasodtak a 17. Esküvő Kiállítás és Vásár keretében. Tekintsd meg színpad előtt készült fotónkat, melyben ízelítőt kaphatsz miért is érdemes esküvőd szervezőjeként Grétit és Szabit választani. Ők nemcsak a termet adják az ifjú pár számára, hanem komplett esküvői csomaggal is szolgálnak!

Gréti és Szabi a fotó bal oldalán

Heilemann Öltönyház

A Heilemann Öltönyház első alkalommal szerepeltette magát esküvői kiállítoson. Széles választékot vonultattak fel az igencsak nagy alapterületű standjukon. A Wilvorst esküvői öltönyök mellett bemutatták a saját, speciálisan esküvőre készülő Heilemann Ceremony vőlegény öltöny kollekciót is, amely igen nagy népszerűségnek örvendett a hamarosan oltár elé álló férfiak körében. A 2011-es trendeket illetően elmondták, hogy a sötétkék valamint a kék árnyalati a legnépszerűbbek a kiváncsiskodók körében, de sokan keresik a különlegesebb, nem hétköznapi darabokat. Kiegészítőként továbbra is ajánlott a ceremónia mellény. Csokornyakkendő helyett továbbra is a francia nyakkendő a vőlegények választása. A legszebb esküvői öltönyökért kattints ide

Echo Park

Már nemcsak lakodalmát tarthatja az Echo Parkban, hanem a mediterrán teraszon lehetőség van helyszíni, kihelyezett polgári házasságkötésre is.
Tekintsd meg 3dvalóság keretében milyen hangulatot tud nyújtani az ifjú pár számára ez a lehetőség!

Tisza Hotel

A Tisza Hotel Szegeden csodálatos esküvőhelyszínnek bizonyul a szálloda patinás Koncert- vagy Tükörtemében, elegáns teremberendezéssel: hófehér székszoknyával és földig érő kerekasztalra való asztalterítővel.

Ékszerstúdió

Egy videó többet mond minden képnél, így az alábbi kisfilmben megnézheted milyen ékszereket mutattak az esküvői frizura elkészítése közben:

Borostyán Birtok

Végigkísértük a szegedi Borostyán Birtok esküvő helyszíneit az előkészületektől a vacsoráig. Mindenhol ott voltunk, a tömegben, az oltár mellett, a fogadalmaknál.

Az oltár előtt

Szilvi Esküvői Fotó

Ha Ti is arra vágytok, hogy az esküvői fotótok az egész napot pillanatról-pillanatra elmesélje, szeretnétek átélni, ahogy a monitor előtt ülve alig bírjátok kiválasztani, melyik képek a kedvenceitek, akkor érdemes felkeresni Szilvit, aki remek képeket készít.

Az igen előtt – Szilvi Fotó

Ásó – Kapa – Nagyharang Esküvői Szalon

A 2011-es budapesti Esküvői Kiállítás látogatói mintegy 300 kiállító gazdag kínálatából válogathattak. Az Ásó-Kapa-Nagyharang esküvői szalon standján is a világcégek márkáit és a sokszínűséget képviselte.

WILVORST Magyarország

A német WILVORST 1916 óta készít férfi alkalmi ruházatot. Célközönsége természetesen a vőlegények, de az esküvői öltönyök mellett szmokingokat, frakkot, üzleti öltönyöket, zakókat és sok más kiegészítőt is forgalmaznak. Magyarországon kb. 45 városban vannak viszonteladóik. Az esküvői kiállítások állandó résztvevői. Több kollekció közül is válogathatnak a leendő férjek, ha WILVORST öltönyben szeretnék kimondani a boldogító igent. A legnépszerűbb az After Six kollekció, minden évben újabb öltönyökkel jelentkezik. A vintázs esküvőt kedvelőknek készül a Cool Wedding, míg a környezetbarát vásárlók a Green Wedding öltönyeit választják. 2010 óta a német Atelier Torino is a WILVORST márkája, az atelier torino GALA kollekció a vőlegények számára készül, míg a hagyományos öltönyöket az Atelier Torino elnevezéssel vásárolatjuk meg.

A TZIACCO by WILVORST kollekció a különleges igényeknek megfelelően készül, néhány darab leginkább egy bocskaihoz hasonlít. A CORPUS LINE kollekció az egyedi igényeknek megfelelően készül, a szöveteket a vásárló választhatja ki, de a bélését és a felhasznált kellékeket, mint a gombok és a cérna színét is. A Prestige kollekció korlátozott számban, 5-12 hetes megrendelési idővel készül. Tovább részletekért érdemes felkeresni az Esküvői öltöny – WILVORST Magyarország oldalt.

LILLY Esküvői Ruhaszalon

A közelmúltban alakult LILLY Esküvői Ruhaszalon és Nagykereskedés rengeteg márkával jelentkezett a kiállításon. Alapvetően kiskereskedők részére szerették volna a kínálatukat bemutatni, de a látogatók is

bátran kérdezhettek. Kínálatukban a vőlegények és a menyasszonyok is egyaránt megtalálhatják a tökéletes öltözéket és esküvői kiegészítőket. Viszonteladók részére a Wilvorst, Prestige, Tziacco, Atelier torino, Carlos Cordoba és Peter Montana férfi márkákat tudják biztosítani, míg a menyasszonyi ruhaszalonok a Trés Chic és a Lilly ruháit tudják megvásárolni. Amennyiben vőlegényi vagy menyasszonyi ruhát szeretnél árusítani, akkor a nagykereskedés központja Budaörsön, a Fashion Trend Centerben látogatható meg.
A márkák megtekintéséhez, valamint a pontos elérhetőségekért látogasd meg a LILLY Esküvői Ruhaszalon oldalát.

Gyertya Sziget

Nézz körül a Gyertya Sziget standján, ahol a cég monogramozott esküvői gyertyák különleges választékát vonultatta fel.

Manzetti

A 40 éve alakult Manzetti is elhozta az aktuális, fiatalos és különleges esküvői és alkalmi öltöny kollekcióját. A Manzetti esküvői öltönyök különlegessége, hogy a zakó gallérján lévő betétet a lagzi után el lehet távolítani, így az öltöny a ceremónia után is használható marad. Az öltönyökön kívűl trendi, karcsúsított szmokingokat is bemutattak. Manzetti öltönyhöz Manzetti cipő dukál, így minden ruha mellett egy a hozzá illő színű cipő is bemutatkozott. A cipők bőr felsőrésszel és bőr talppal, valamint a vőlegény épségét szem előtt tartó csúszásgátlóval vannak ellátva. Barta Róbert, a magyarországi értékesítő elmondása szerint a Manzetti esküvőre alkalmas öltönyeit az ország 35 pontján vásárolhatják meg a vőlegények.
A Manzetti esküvői öltöny kínálatáért kattints ide

Noir Accessories

Egzotikus, minőségi divatékszerekre vágysz, s mindezt elérhető áron? Noir Accessories!

Zrínyi Cukrászda

Csodáld meg a Zrínyi Cukrászda Stand 3dvalóságát, s különleges menyasszonyi tortáit!

Sátorrent

A Sátorrent az exkluzív rendezvénysátrak szolgáltatójaként állította fel standját a kiállításon.

Gyertyavarázs Bt.

Tekintsd meg a Schrank Ékszerstúdió Stand 3dvalóságát, s luxus kivitelű, kézi készítésű egyedi ékszereit.

Daisy Esküvői Ruhaszalon

Szolnokon is gazdag kínálatból válogathattak az esküvőre készülő párok. Hetedik alkalommal került megrendezésre a Szolnoki Esküvői Kiállítás és Vásár az Aba-Novák Kulturális Központban, ahol 50 kiállító kínálata várta az érdeklődőket.

A látogatók a bő kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokon is részt vehettek. A színpadon mindkét nap a menyasszonyi ruha-, fodrász-, virágkötészeti, és más bemutatók voltak megcsodálhatóak. Az aprósággal érkezők igénybe vehették az ingyenes gyermekfelügyeletet is. Némely standokon a jegy árát le is vásárolhatták, akiknek sikerült valamely pontban döntésre jutniuk. Szombaton és vasárnap a látogatók között számos ajándékot sorsoltak ki.

Előző

Bradley Cooper új öltönyben a Golden Globe gálán

Hogyan tartsd rendben az élére vasalt nadrágodat?

Következő