Elegáns férfi öltöny Budapesten

Elegáns öltönyt szeretne üzleti tárgyalásra vagy a mindennapi megjelenéshez? Vőlegényként még nem találta meg a legkiválóbb esküvői ruházatot? A budapesti HEILEMANN Öltönyház férfi öltöny kínálata megoldást jelenthet az Ön számára is.

Igazán különleges öltönyök közül is választhatunk

Magas minőségű textiliákból – a minőséget szem előtt tartva – készített 100% merino gyapjú öltönyökből válogathat, különböző színárnyalatokban és szabásokban. Legnépszerűbb fazonok 2019-ben is a slim fit öltönyök, de a normál, telt, és nyújtott konfekció méreteket keresők is megtalálják a számukra alkalmas ruházatot. Segítőkész és professzionális szabók nyújtanak segítséget az új öltönye kiválasztásában. A zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható, illetve szükség esetén ingyenesen az Ön méretére is igazítják. 

Vőlegények az üzleti öltönyök mellett a német WILVORST cég új esküvői öltöny kollekciójából is válogathatnak. Különleges eleganciát megkívánó eseményekre az Urak szmokingot, frakkot vagy zsakettet is vásárolhatnak. A férfi öltönyökhöz szükséges kiegészítőket – mint a selyem nyakkendő, pamut ing, mandzsettagomb és bőr cipő – gyorsan és egyszerűen beszerezheti a hét minden napján nyitva tartó újpesti öltönyházban.